Блог на Възглавници БГ

Дата: 13.05.2017

Напоследък родителския интерес към детските възглавници става все по-голям. Ето защо ще Ви запознаем с една от най-добрите детска възглавници на пазара - BIO CLIMA JUNIOUR.


Дата: 01.04.2017

Възглавницата Карбон има релаксиращ ефект, благодарение на втъканите карбонови нишки в тъканта, които елиминират излишното телесно напрежение.


Дата: 22.02.2017

Случвало ли Ви се е да се чувствате здрави като камък, и въпреки това сутрин да се будите с леко запушен нос, кашлица или пъпки и алергични кожни реакции. Най-вероятно причината за този дискомфорт се крие в старата Ви възглавница.
Спомняте ли си преди колко време купихте възглавницата, на която спите в момента? Кога за последно я изпрахте? Повечето хора рядко обръщат внимание на тези неща.


Дата: 20.02.2017

1. Влезте в нашия сайт http://vuzglavnici.bg/ и намерете категория "ПРОМОЦИИ Х 2".

2. Изберете продукт от категория "ПРОМОЦИИ Х 2",който ви допада най-много и сложете линк към него в коментар под поста.Тагнете приятел или любим човек(не е нужно да е само един), с който ще споделите наградата,ако Вие спечелите.

 

*На случаен принцип ще бъде изтеглен един победител, който ще спечели два броя възглавници, от един и същ модел ,от категория "ПРОМОЦИИ Х 2",по негов избор. Едната възглавница ще отиде при печелившия ,а другата при тагнатия от него приятел или любим човек. *Не забравяйте да харесате нашата страница и шервате поста, защото именно тук на 05.3.2017г ще обявим името на победителя и тагнатаия от него човек! *Възглавници.БГ си запазва правото да променя и актуализира правилата на играта до нейната крайна дата.

Пожелаваме Ви късмет!


Дата: 25.06.2016

Скъпи приятели! Благодарение на Вас достигнахме нашите 1000 фена!!
По случай този малък празник за нас обявяваме разпродажба на избрани най-продавани модели!
Споделяйте на всички!
Благодарим Ви!

 


Дата: 08.09.2015

Знаете ли, че за година и половина експлоатация, 1/3 от обема на Вашата възглавница е зает от акари, прашни червеи, бактерии и мъртва кожа водещи до неспокоен сън и алергии..
Сменете Вашата възглавница, възполовайте се от промоционалните цени с до -25% отстъпка, както и безплатна доставка от възглавници LOVECASE!

Виж повече в раздел Промоции

http://vuzglavnici.bg/bg/промоции.1.cat.htm


Дата: 14.07.2015

Приятели, започва втората от многото ни игри. Правилата са лесни, а наградите са 3 детски възглавнички с маркови дизайнерски калъфки "LOVECASE".
1.Харесайте страницата ни и споделете публикацията на играта.
2.Разгледайте колекциите от категория "ДИЗАЙНЕРСКИ КАЛЪФКИ-ЗА МОМИЧЕТА и ЗА МОМЧЕТА"
3.Оставете като коментар името или номера на продукта, който бихте желали да спечелите.
На 25.07.2015 на лотариен принцип ще бъдат избрани трима късметлии от вас, които ще получат желаната от тях възглавничка.
Желаем успех на всички!


Дата: 05.06.2015

Първият специализиран онлайн магазин за възглавници се намира в гр. Русе.

В сайта ни може да намерите всичко за комфорта на Вашия сън. Очакват Ви над 40 модела продукти на топ производители от страната и Европа, както и голямо разнообразие от размери и цени.

Най-новият продукт, който предлагаме, както в обекта, така и в онлайн магазина са марковите дизайнерски калъфки „LOVECASE” - уникални с дизайн и визия.

Богатият асортимент предлага по нещо за всеки. Тук ще откриете продукти, както за възрастни, така и за деца и новородени. Специално внимание е обърнато и на любителите на Био продукти.


Дата: 01.06.2015

Приятели,започва първата от многото ни игри. Правилата са лесни, а наградите са 5 комплекта маркови дизайнерски калъфки "LOVECASE".
1.Харесайте страницата ни и споделете този пост.
2.Влезте на http://vuzglavnici.bg и разгледайте колекциите от категория "ДИЗАЙНЕРСКИ КАЛЪФКИ".
3.Оставете като коментар името на продукта ,който бихте желали да спечелите.
На 06.06.2015 на лотариен принцип ще бъдат избрани 5 късметлии от вас,които ще получат желания от тях комплект.
Желаем успех на всички!

Повече информация можете да намерите тук: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=393535617511168&id=358826614315402&substory_index=0


Дата: 17.02.2015

Здравейте и добре дошли във Възглавници БГ - най-големия специализиран онлайн магазин за възглавници в България. Поръчката е лесна и удобна, няма нужда от регистрация и потвърждения по емейл, просто добавяте желаните продукти в кошницата и попълвате данни за доставка. Ако изпитвате затруднение с поръчката, можете да се свържете с нас през контактната форма на сайта.


1 общо 10 Предишна 10   Следваща     Квадратура