Доставка

ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА, ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА, ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 100лв.

 

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, се доставят в срок от 2(два) до 7(седем) РАБОТНИ дни от датата на постъпване на поръчката. Ако продуктът в момента не е в наличност, Клиентът ще бъде уведомен за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от страна на „Възглавници.БГ” ООД, гр. Русе . Ако поръчаният от Клиентът продукт не може да бъде доставен, „Възглавници.БГ” ООД , гр. Русе ще се свърже лично с Клиента, като използва данните за контакт, посочени при подаването на поръчката. В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката. Клиентът, при потвърждаване на поръчката от страна на „Възглавници.БГ” ООД, гр. Русе, бива уведомяван относно наличността на поръчаната от него стока и срока, за който може да бъде доставена. Стоката се доставя подходящо опакована съобразно видът и транспорта за доставка. „Възглавници.БГ”  ООД, гр. Русе си запазва правото да удължи срокът и датата за доставка в случай, че в планирания за производство интервал от време се съберат голям брой почивни и празнични дни, както и при свръхнатоварване. За всяко удължаване на срока за доставка „Възглавници”БГ” ООД , гр. Русе, информира своите Клиенти 2 (два) календарни дни преди датата за доставка, на указаният от Вас телефонен номер. Удължаването на срока не може да бъде повече от 5 (пет) календарни дни. „Възглавници.БГ” ООД , гр. Русе доставя своите поръчки чрез Куриер. Всички продукти се доставят до офиса на куриерската фирма, до офис на Клиентът, до входна врата на посочен адрес и не се предлага услугата „Качване по етажите”. Начините на доставка се уточнявате в поле „коментар”. При доставка Вие получавате следните документи: - Касова бележка и)или разписка за изплатен паричен превод.

Моля, пазете тези документи. И двата документа са с еднаква Юридическа тежест. Съгласно Българското законодателство, тази разписка е законово признат документ и замества напълно касовата бележка. - Фактура – издава се в случаите, когато това е изрично упоменато в поле „коментар”.

Доставчикът доставя продуктите на посоченият от Потребителя адрес и не носи отговорност в случай, че посочените от Потребителя данни са неверни и заблуждаващи.