Общи условия за ползване и Политика за защита на личните данни

Уважаеми посетители, добре дошли в онлайн магазина на „Възглавници.БГ” ООД, гр.Русе!  Използването на услугите, предлагани в рамките на електронният магазин, означава, че сте прочели и разбрали настоящите общи условия и сте съгласни да спазвате разпоредбите към тях. Общите условия съставляват съдържанието на Договор за електронни услуги, сключен между Вас и „Възглавници.БГ” ООД,  гр.Русе.
Договорът, произтичащ, от настоящите Общи условия, се активира (се сключва) при подаването на поръчка към нас, след като задължително и изрично маркирате бутона: „Съгласен съм с общите условия” и изпратите поръчката посредством бутона „Изпрати поръчка”! След сключването на договорът между Вас и „Възглавници.БГ”ООД, гр.Русе, страните се задължават да спазят клаузите, описани в Общите условия. Договорът има съдебна тежест и страните подлежат на наказателна отговорност съгласно действащото Българско законодателство.
„Общи условия” – означва настоящите Общи условия.
„Сайт” – означава интернет адрес :  www.vuzglavnici.bg
„Сайт – означава – търговско дружество „ Възглавници.БГ” ООД, гр.Русе, вписано в регистър към Агенция по вписванията под ЕИК 203433464. Подробна информация за Доставчикът и контакт за свързване с него се намира в т.16 от Общите условия.
“Потребител” – означава лицата, ползващи и посещаващи Сайтът и Електронния магазин.
„Продукт” – означава продукт , предлаган от Доставчикът чрез Електорнния магазин.
„Доставчик” – търговско дружество „ Възглавници.БГ” ООД, гр.Русе, вписано регистър към Агенция по вписванията под ЕИК 203433464.
„Поръчка” – означава поръчката на Потребителят за определени избрани от него продукти , заедно с начина на заплащане и получаване.
„Цена на продуктът”- означава цената за бройка или определено количество продукти, посочена в български лева, включваща данък на добавената стойност и съответните такси .  В цената не се включват разходите за транспорт и доставка. В случай, че доставката е включена в цената е изрично упоменато при описанието на продукта.
„Цена на Доставката” – означава разноските по транспорта и доставянето на Стоките до Потребителя с включен данък върйху добавената стойност.
„Цена на Поръчката” – означава общо Цената на Стоката и Цената на Доставката.

1. ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОНИИЯ МАГАЗИН:
Електронният магазин е предназначен за всички лица, които имат навършени поне 16 (шестнадесет) години и не са поставени под запрещение. Електронният магазин не може да бъде използван от лица, които нямат навършена поне 16 (шестнадесет) годишна възраст.

2.Политика за защита на личните данни

Ние от www.vuzglavnici.bg, смятаме за голям приоритет защитата на Вашите лични данни и затова искаме процесът по тяхното обработване да бъде напълно ясен и прозрачен. За целта спазваме стриктно политиката ни за обработване и защита на Вашите лични данни. Политиката ни за защита на лични данни, начина по който ги обработваме и съхраняваме са ясно описани по-долу в този раздел.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?

Съгласно приложимия закон за защита на личните данни, които ни предоставяте, техен администратор е дружеството Възглавници.БГ ООД, с ЕИК 203433464, адрес на регистрация Русе, ул. Янтра 4 представляващо го лице: Теодор Тачев

Как защитаваме Вашите лични данни?

Всички лични данни се предпазват от неоторизиран достъп с помощта на най-съвременните технологии за сигурност. При трансфера на данни използваме така наречената SSL (Secure Socket Layer) система за сигурност.

Всички потребителски данни, предоставени на нашия уебсайт, се събират, обработват и съхраняват при условията и реда на Закона за защита на личните данни.

Защо и каква лична информация събираме, как я събираме и как я използваме?

Ние събираме различни видове лична информация, в зависимост от това как използвате нашите продукти и услуги.

  • При осъществяване на поръчка: Ваша информация за контакт, която ни давате при извършване на поръчка: имена, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка или офис на Еконт, от който си получавате пратката. Тази информация се предоставя единствено на куриерска фирма, за да може да Ви изпратим желаните от Вас продукти.
  • При разглеждане на сайта: Събираме информацията за начина по който използвате нашия уебсайт. Разглеждането на различни продукти и самото взаимодействие с различните секции на нашия уебсайт. Като пример, може да събираме информацията за най-разглежданите продукти от нашия уебсайт. Тази информация се използва единствено с цел да разберем как потребителите използват нашия уебсайт и да можем да подобрим начина на неговата функционалност. В горепосочената статистика не индивидуализираме никакви лични данни за потребителите, т.е. не разглеждаме действията персонално на всеки потребител, а като съвкупност от действията на всички потребители.

Какво представляват „бисквитките“ и как ние ги използваме? Как може да ги изключите?

Cookies (бисквитки) са алфанумерични идентификационни знаци, които ние предаваме на твърдия диск на Вашия компютър с помощта на уеб браузъра Ви. Много процеси в електронната търговия не биха могли да бъдат реализирани без тази техника. Например, по правило, виртуалната количка при онлайн пазаруване се осъществява с Cookies.

След като влезете в профила си (с потребителско име и парола), ние използваме така наречените "Session-Cookies", с които може да бъдете идентифициран по време на Вашето посещение на нашия сайт. В края на визитата бисквитките (Session-Cookies) отпадат автоматично.

Освен това, когато посещавате магазина ни, на Вашия твърд диск се предават и продължителни (перманентни) „бисквитки“, чрез които надеждно се запаметява съдържанието на Вашата количка докато пазарувате, както и за по-нататъшни посещения на нашия магазин. Те служат и за разпознаване на злоупотреби, като например при създаване на двойни профили. Освен това, с помощта на бисквитките ние запаметяваме разглежданите от Вас продукти, които можете да разгледате при следващо Ваше посещение.

Перманентните бисквитки не съдържат информация, свързана с личните данни. Те не съхраняват информация за имена, електронни адреси, IP-адреси и др. Не се създава индивидуален профил на Вашия начин на ползване на магазина.

Можете да деактивирате запаметяването на бисквитки от Вашия браузър, можете да го ограничите за определени сайтове или така да настроите браузъра си, че да Ви уведомява, веднага щом някоя бисквитка бъде изпратена. По всяко време можете да изтриете бисквитките от твърдия диск на компютъра. Моля обаче да имате предвид, че когато откажете определени бисквитки, използването на услугите на магазина ни става изцяло или частично невъзможно. Повече информация за това, как да настроите браузъра си по отношение на бисквитките можете да намерите в полето „Help“ на Вашия браузър.

Използвайки бисквитки, ние Ви предлагаме съдържание адаптирано към Вашите конкретни интереси. По този начин Вие получавате повече от това, което искате и по-малко от това което не Ви интересува. Целият този процес се осъществява чрез използване на „бисквитки“. Те позволяват да направят сайта по-полезен и с пълната му функционалност, като запазват информация за Вашите интереси, кои продукти са ви харесали повече от други и кои не. По този начин рекламните материали които ще получавате за в бъдеще от нас ще бъдат винаги релевантни на това, към което бихте проявили интерес и няма да бъдете заливани с излишни реклами които не представляват никакъв интерес за Вас.

Бисквитки и проследяващи кодове, които използваме за този вид директен маркетинг и за уеб анализ са:

  • Facebook Pixel

Фейсбук имат своя политика за личните данни и имате лесен и удобен начин да контролирате какво желаете да виждате във вашия профил https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

  • OneSignal

Ако искате да не получавате нотификации от OneSignal, можете да ги изключите много лесно от вашия браузер https://documentation.onesignal.com/docs/unsubscribe-from-notifications

  • Google Analytics

Това е услуга за уеб-анализи на Google Inc. ("Google"). Google Analytics използва така наречените бисквитки, текстови файлове, които се съхраняват на Вашия компютър и осъществяват анализа на употребата на сайта. Събраната с бисквитките информация за Вашата употреба на сайта по правило се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. В случаи на активиране на IP-анонимизацията за тази уеб страница, Вашият IP-адрес се съкращава предварително от Google в рамките на държавите-членки на ЕС и на други държави, ратифицирали договора за Европейската икономическа зона. Вашият пълен IP-адрес се предава само в извънредни случаи на сървър в САЩ , където се съкращава. Google използва тези данни по поръчка на собственика на този уебсайт, за да анализира Вашия начин на ползване, за да подготви доклади за активността в уебсайта и за да изпълни други възложени му от собственика услуги, свързани с използването на сайта и на интернет. Препратеният от Вашия браузър в рамките на Google Analytics IP-адрес не се свързва с други данни на Google. Вие можете да предотвратите запаметяването на бисквитки посредством съответната настройка в софтуера на Вашия браузър; обръщаме Ви обаче внимание, че в този случай евентуално няма да можете да използвате в пълен обхват всички функции на този уеб сайт. Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър

Как мога да се запозная със съхраняваните при Вас мои лични данни? Как мога да ги променя или изтрия?

Всяка лична информация която имаме за вас, като имена, телефонен номер, email адрес можете да видите като влезете във Вашия Профил на сайта.

  • От Вашия профил можете да редактирате своята лична информация
  • От Вашия профил можете да включвате и изключвате какви известия да получавате от нас и да упражните правото си на отказ от директен маркетинг.
  • От Вашия профил можете да изискате изцяло вашата лична информация да бъде изтрита и да заличим вашия профил. След избирането на опцията за изтриване на профила Ви ще бъда изтрити и всички Ваши лични в данни, освен в следните ситуации:
    • Имате незавършена поръчка, която не е още изпратена към вас или е частично изпратена
    • В момента сте в процес на комуникация с отдела ни за обслужване на клиенти по рекламация или друг въпрос
    • Имате задължения към Дружеството ни или сте злоупотребили с нашите услуги през последните пет години
    • След направата на поръчка, ще запазваме Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните закони

На какво правно основание, се обработват Вашите лични данни?

Обработването на Вашите лични данни е необходимо на Vuzglavnici.bg, за да изпълни услугата за управление и доставка на Вашата поръчка.

Кой има достъп до Вашите лични данни?

Вашите лични данни са пряко достъпни единствено от екипът на Vuzglavnici.bg, който има грижата за потвърждение и изпращане на вашата пратка.

Трета страна на която се изпращат Вашите лични данни е куриерската фирма, която доставя Вашата пратка. Тя от своя страна има своя политика за обработка на Вашите лични данни, съобразена със всички изисквания на закона.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън нашето дружество. Данните които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги, например към медийни агенции и технически доставчици за разпространение на маркетингова информация във физически или дигитален формат.

Горепосочената маркетингова информация и директна реклама се извършва въз основа на Вашето съгласие за получаване им.

Какви са Вашите права?

  • По всяко време може да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме.
  • Когато обработваме Вашите лични данни, по автоматизиран начин, въз основа на Вашето съгласие, имате право да получите копие на Вашите данни в структуриран, широко използван електронен формат. Това включва само предоставените от Вас лични данни
  • Имате право да поискате коригиране на личните си данни ако те са непълни или грешни. Това може да го направите през Вашия профил в Vuzglavnici.bg.
  • Имате право да изтриете всички лични данни обработвани от Vuzglavnici.bg по всяко време, освен в определени ситуации посочени в точка 7
  • Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимен интерес, освен ако не се докаже че съществуват убедителни основания за това, което имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения. Отказа може да стане през вашия клиентски профил или следвайки бутона за отказ от маркетингови съобщения, който присъства във всяко такова

Как може да приложите вашите права

Освен по гореописаните начини, направени от нас за Ваше улеснение, винаги можете да се свържете със служител отговорен за обработване на Вашите лични данни на e-mail: vuzglavnici.bg@gmail.com

Ако смятате, че Vuzglavnici.bg обработва Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба към надзорен орган.

Защита на данните в дружеството ни

  1. съблюдава наложените от закона изисквания и задължения. Имаме назначено отговорно лице което да се грижи за защитата на личните данни в рамките на дружеството ни.

Всички наши сътрудници са се задължили в писмен вид да спазват разпоредбите и указанията за защита на личните данни и за сигурността на данните, както и да пазят тяхната тайна.


3. ВРЪЗКИ КЪМ ВЪНШНИ САЙТОВЕ: Връзки към сайтове на трети страни (links), включени във сайта, могат да ви насочат към друг сайт, който се намира извън контрола на vuzglavnici.bg,
vuzglavnici.bg не е отговорно за съдържанието на който и да било сайт, и предоставя тези връзки единствено като удобство.


4.ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Като условие за ползване на сайта, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава към vuzglavnici.bg, че няма да ползва сайта за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези Общи правила.
Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава продукти от сайта по реда и условията, посочени в него.
Потребителят има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
Потребителят има право на доставка на заявените продукти на заявения адрес за доставка, след заплащане на продажната цена по реда, указан в сайта.
Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявения в сайта начин.
Потребителите на сайта нямат право да разпространяват, променят (редактират), копират (освен за нетърговски, лични цели), предават, излагат, възпроизвеждат, репродуцират, публикуват, създават вторични материали, прехвърлят, продават или по какъвто и да е друг начин използват съдържание на сайта без изричното писмено разрешение на vuzglavnici.bg .
Всеки Потребител, независимо дали е направил поръчка или не, се задължава при ползване на сайта:
Да не нарушава и да зачита правата и свободите на гражданите, съгласно Конституцията, законите на Република България и международни актове, по които тя е страна, правилата на морала, добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните сайта.
Да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
Да уведомява незабавно vuzglavnici.bg и съответните власти за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на сайта;
Да не извършва злоумишлени действия.


5. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА  vuzglavnici.bg
vuzglavnici.bg няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който потребителите използват сайта.
vuzglavnici.bg има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя, когато последният ползва сайта в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на vuzglavnici.bg  , да прекратява, спира или променя сайта. vuzglavnici.bg не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на сайта, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез сайта на vuzglavnici.bg
vuzglavnici.bg  може да осигури публикуване на хипер-връзки към други Интернет страници и ресурси. vuzglavnici.bg  не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли във връзка с използването, достъпа или достоверността на тези материали и съдържание. Потребителят носи пълна отговорност за всички причинени вреди на vuzglavnici.bg и трети лица вследствие използване или достъп до тези Интернет страници и ресурси.
vuzglavnici.bg  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством ползване на сайта. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на vuzglavnici.bg във връзка с ползването на сайта от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за vuzglavnici.bg
Потребителят е длъжен да обезщети vuzglavnici.bg  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове и/ или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез сайта на vuzglavnici.bg  в нарушение на закона, настоящите Общи условия, добрите нрави или Интернет етиката.


6. ИЗМЕНЕНИЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ: Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от vuzglavnici.bg, като същото се задължава да уведоми потребителите за промени в Общите условия, като публикува в сайта съобщение за измененията и даде достатъчен срок за запознаване с тях. В даденият срок,  ако Потребителят не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителят заяви в срока, че не е съгласен с промените, то vuzglavnici.bg има право веднага да спре или прекрати достъпа на Потребителя до сайта, като възникналите до този момент задължения подлежат на изпълнение.


7. УВЕДОМЛЕНИЯ: Доколкото изрично не е указано друго, всички уведомления, свързани с ползването на сайта се извършват на телефоните/ адресите за контакти, обявени на видно място в сайта и респективно на посочените телефон/ адрес за контакт на Потребителя. Направените по този начин уведомления се считат за надлежно получени до доказване на противното.

8. УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА
Всички цени в електронният магазин са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Всички продукти, поръчани през сайта, ще бъдат доставени съгласно условията, указани в клауза  „Доставка”.

9. УСЛОВИЯ ЗА ПОДАВАНЕ НА ПОРЪЧКА
Моля, следвайте по-долните стъпки. В случай, че имате някакви въпроси, свържете се с нас на указаните телефони и e-mail адреси. Нашите консултанти  ще ви помогнат.
Запознайте се добре с предлаганите от „Възглавници.БГ” ООД, гр.Русе продукти!
 Характеристиките на всяко изделие са подробно описани. Премерете всички предимства и функции на продуктът  и, ако те Ви удовлетворяват натиснете бутон „Поръчай”. Посредством това действие Вие заявявате  продуктът и отбелязвате съгласие с  неговите характеристики и параметри .
На екрана се появява формуляр за поръчка.
Попълнете всички задължителни данни, които са ни необходими, за да изработим и доставим Вашата поръчка. В случай, че желаете да Ви бъде издадена фактура, моля маркирайте в полето „коментар” ! Попълнете задължителните полета, въведете!
Изрично маркирайте квадратчето в полето : съгласен съм с общите условия на сайта!
 Направете Вашата поръчка – за да подадете поръчка към „Възглавници.БГ” ООД, е необходимо да натиснете бутон „Изпрати поръчка”. С това действие Вие ни изпращате Вашата поръчка и подписвате договор за доставка, от които произтичат отговорностите на страните.
 

10. ОДОБРЕНИЕ НА ПОРЪЧКА
За да бъде активирана за подготовка  и доставка, Вашата поръчка подлежи на потвърждение. Наш консултант ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон в рамките на 24 (двадесет и четири) часа. Необходимо е да потвърдите устно поръчката, която сте подали. Това е необходимо с цел да Ви предпазим от допуснати грешки или хакерски атаки. Вашата поръчка ще бъде отказана, в случай, че в рамките на 24 (двадесет и четири) часа не успеем да се свържем с Вас на указаните телефони или откажете достъп за комуникация в рамките на 3 (три) опита. Вашата поръчка ще бъде отказана, в случай, че подателят й няма навършени 18 (осемнадесет) години. От отказа за производство и доставка не произтичат никакви наказателни отговорности за страните.

11. ОТКАЗ ОТ ВЕЧЕ ПОДАДЕНА ПОРЪЧКА
Всеки наш Клиент, подал поръчка, има правото да се откаже от нея. Отказът трябва да бъде извършен в рамките на не повече от 48 (четиридесет и осем )часа след нейното подаване. Отказът от подадена поръчка се извършва като се свържете с наш консултант на указаните телефони. От Вас ще бъде изискана информация относно: датата на подаване, пълни и точни данни за имената на лицето, от което е подадена поръчката, както и адреса за доставка.
Важно: В случай, че Вашата поръчка вече е предадена на куриер за доставка, „Възглавници.БГ” ООД ще откаже вашето искане за отказ. При тези обстоятелства е необходимо да откажете поръчката при получаване от куриер. При отказ при получаване от куриер,  Вие дължите сумата за транспорт, посочена Ви в полученото писмо при пускането на Вашата поръчка. Това задължение не може да бъде оспорвано, в случай, че сте поставили съгласие на „общите условия за доставка” и параметрите на доставката са спазени съгласно указаните от Вас продукти и количества.

12. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
При пазаруване от електронната платформа www.vuzglavnici.bg, Ви предоставяме следните възможности за плащане:
Залащане при доставка с услугата НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – плащате на куриера, при получаване на стоката или на място в офиса на куриерската агенция, при получаване на стоката веднага.
 
13. ОТКАЗ ОТ ПОКУПКА
Уважаеми Клиенти, "Възглавници” ООД" гр.Русе, гарантира качеството на всички свои продукти. Ако все пак, те не отговарят на Вашите изисквания, Вие имате право да се откажете от един или повече артикула от направената поръчка в рамките на 14 (четиринадесет) дни след получаването им, като ни я изпратите по Куриер или по пощата за Ваша сметка, заедно с придружаващият я формуляр за отказ от покупка на адреса ни за връщане (изписан на формуляра). Моля, имайте предвид следното:
При връщане на отказана стока, тя трябва да бъде придружена с доказателство за покупката (касова бележка, товарителница от куриер или фактура) и формуляр за отказ от покупка (получава се заедно с пратката), неизползвана, неразопакована и в запазен търговски вид, със запазена оригинална опаковка;
Моля, грижите се за продуктите докато са при Вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране;
Не забравяйте да запазите бележката от  куриерската фирма, като доказателство, че пратката Ви е изпратена. В противен случай поемате риска от загуба на стоките преди да сме ги получили;
По хигиенни причини,  възглавници, калъфки, дизайнерски калъфки,  олекотени завивки, протектори за възглавници и матраци  с отворена опаковка не могат да бъдат отказани или върнати, освен ако не е в правото на клиента да ги върне, т.е. имат дефект, потвърден от нас;
Индивидуални поръчки на продукти с размери, извън стандартната номенклатура, не могат да бъдат върнати или заменени, тъй като Клиентът носи отговорност за точността на подадените размери за производство.
Възстановяването на сумата по отказан(и) продукт(и) се осъществява под формата на оригиналния начин на плащане. При заплащане с наложен платеж, сумата за върнатият продукт(и) се възстановява по банков път в банкова сметка, посочена от Клиента;
Не възстановяваме сума за продукти, върнати след 14-тия ден от получаването им, повредени или използвани продукти;
Политиката на отказ от покупка не нарушава потребителските права на Клиентът в случаите на дефектни / повредени стоки.
 
14.РЕКЛАМАЦИЯ (ДЕФЕКТНИ/ПОВРЕДЕНИ ) стоки
При получаване на поръчката, Клиентът има отговорността да прегледа стоката и при наличието на видим дефект или повреда да ни уведоми като следва стъпките по-долу.  Всички видими увреди/ дефекти трябва да ни бъдат съобщени в разумен срок след получаване на стоките (до 3 (три ) дни. „Възглавници.БГ” ООД, гр. Русе  приема и рекламации на потребителски стоки, предявени до 14 (четиринадесет) дни след установяването на дефекта/ увредата. Не се приемат за рекламация стоки, които видимо са били ползвани или са увредени следствие на употреба от Потребителя.
По хигиенни причини,  възглавници, калъфки, дизайнерски калъфки,  олекотени завивки, протектори за възглавници и матраци  с отворена опаковка не могат да бъдат отказани или върнати, освен ако не е в правото на Клиента да ги върне, т.е. имат дефект, потвърден от нас;
Ако според Вас продуктите са с незадоволително качество, отново свържете се с нас в посоченият  срок и се грижете за продукта докато искането Ви се проверява от нас.

 

15.ПРОЦЕС НА РЕКЛАМАЦИЯ
1. При наличие на дефект/ увреда, клиентът уведомява „Възглавници.БГ” ООД , гр.Русе до 14 дни след установяването им на следния и-мейл: office@vuzglavnici.bg, желателно е да се изпрати и снимка на дефекта/ повредата.
2. Уведомяването се съпътства с попълването на формуляр за рекламация, който можете да получите от нас. Формата може да бъде попълнена от наш служител, като му издиктувате необходимите данни по телефона или му ги изпратите по и-мейл. Данните за формуляра за рекламация задължително съдържат:
 1) предмета на рекламацията
 2) предпочитаният от Клиентът начин на удовлетворяване на рекламацията
 3) размерът на претендираната сума
 4) адрес и телефон за контакт.
3. При предявяване на рекламацията на стока Потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното или за отбив от цената.
4. При подаване на рекламация Потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията (касова бележка, и (или) бележка за наложен платеж , или фактура и задължително попълнен формуляр за рекламация.
5. Изпращането на стоката, предмет на рекламацията се организира от служител на "Възглавници.БГ” ООД, гр.Русе, който се свързва с Клиента за уговаряне на удобен ден за предаване  на стоката на наш куриер.
6. „Възглавници.БГ” ООД , гр. Русе  приема всички рекламации, предявени своевременно. За всяка рекламация се издава акт, в два екземпляра, единият от които се предоставя на Потребителя.
За повече информация, моля, свържете се  с нас:
Тел: +359 876 222 321
Или
Е-мейл: office@vuzglavnici.bg


16.  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВЧИКА И КОНТАКТИ:
 
1. Търговско наименование (фирма): „Възглавници.БГ” ООД
2. Единен идентификационен код: 203433464
3. Седалище: гр. Русе,  ул.” Янтра” 4
4. Адрес на управление: р.Русе,  ул.” Плиска” 43
5. ДДС №:BG203433464
6. Телефона за контакти: 00359 876 222 321
7. Електронна поща: office@vuzglavnici.bg
8. Уебсайт: www.vuzglavnici.bg

 

Последна промяна: 25.05.2018г.