Bio Clima Juniour - перфектната детска възглавница

BIO CLIMA JUNIOURНапоследък родителския интерес към детските възглавници става все по-голям. Ето защо ще Ви запознаем с една от най-добрите детска възглавници на пазара - BIO CLIMA JUNIOUR

 

BIO CLIMA Juniour е създадена с цел да е екологично чист продукт. Изработена е изцяло от органичен памук като към него е добавен силиконов пух за да поддържа обема на възглавницата. Тя е антиалергична и антибактериална, с цел предодвратяване на алергии.

 

Възглавницата се предлага с двойна калъфка. Външната е двусезонна- едната и страна е с дишаща мрежа, която предотвратява изпотяването на детето, а другата е плътна. Предимство е, че калъфката на възглавницата е сваляема с цип, перяща се на 30 градуса.

 

Стандартния размер на възглавницата е 50х30см. и е подходящ за деца на възраст между 2 и 5 години. По поръчка, възглавницата може да бъде изработена и в размер 50х70см, подходяща за деца над 5г.

 

Като заключение, възглавница BIO CLIMA Juniour е отлична детска възглавница, с много преимущества и може да е един страхотен подарък за всякакъв повод.