Производител:

Възглавница Патешки пух Делукс СРЕДНО ТВЪРДА

Цена: 151.00 BGN
В наличност

Средно твърда възглавница от Патешки пух Делукс

Отзиви от клиенти

  • Този продукт все още няма мнения. Бъдете първият, който ще го оцени.

Средно Твърда Възглавница Deluxe

Възглавница, която едновременно Ви осигурява необходимата опора и мекота, това Ви предлагаме с нашата Средно Твърда Възглавница Deluxe от EdenDown. С тегло на пълнежа от 800гр., 50% висококачествен европейски патешки пух придава и 50% меки патешки перца Ви предоставяме перфектния баланс от мекота и опора! Именно този перфектен баланс прави нашата Средно Твърда Възглавница Deluxe перлата на качествените и луксозни възглавници.

ü  Средно твърда възглавница

ü  100% Естествен Продукт

ü  Пълнеж от висококачествени патешки перца и пух, отговарящ на европейските норми (EN12934)

ü  Най – подходяща за хора, които спят по гръб

ü  Хипоалергично и противоакарно памучно покритие

ü  Дълготрайни свойства

ü  Луксозно преживяване

ü  Доказан и уважаван производител

ü  Произведено в България!

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ü  Текстил: 100% перкал памук

ü  Пълнеж: 50% нов бял европейски патешки пух, 50% меки патешки перца

ü  Тегло на пълнеж: 850 gr

ü  Размер: 50x70cm

ü  Детайли: Цялостно обточена със сив паспел и фини шевове, подсигуряващи качеството на продукта за години напред.

ü  Дълготрайна употреба: Една възглавница от пух и перца може да бъде използвана средно 10 години. Трайността на синтетичните възглавници е едвадо 3 години!

 

 

 

КОМФОРТ

В зависимост от позицията, в която спите, различен тип възглавница би била по – подходяща за Вас.

Средно ТвърдаВъзглавница: Като човек, който предпочита да спи по гръб, средно твърдата възглавница ще отговори най-добре на Вашите нужди.Възглавницата със средна опора ще Ви помогне да поддържате врата и гърба си в постоянна стабилна и комфортна позиция, перфектно подравнени с Вашия гръбнак. Това Ви гарантира, че всяка сутрин ще се събуждате напълно отпочинали.

 

ПЪЛНЕЖ ОТ ПУХ

Пухът и перата са естествен пълнеж с технически предимства, които не се срещат в почти никой друг материал. Пухът е изключително мек, дишащ и терморегулиращ, докато перата осигуряват естествена опора за главата и врата Ви. Тази комбинация прави възглавниците от натурален пух и пера най-добрият избор за качествен и пълноценен сън.

Всички перца и пух използвани за продуктите на EdenDown са обработени и сортирани в България от DownCreatorsAD. Качеството на всеки параметър е строго контролирано от тяхната лаборатория, за да гарантират, че всеки продукт е с обещаното качество.

Всички пера и пух, използвани от EdenDown, са с произход от патици и гъски, които се отглеждат при стриктно спазване на хуманното отношение към животните и в съответствие с европейското законодателство.

 

СЕРТИФИЦИРАН С OEKO-TEXSTANDARD 100

Тъй като за нас е приоритет Вашето здраве и безопасност, всички наши тъкани и пълнежи от пух и пера са сертифицирани съгласно разпоредбите на OEKO-TEX STANDARD 100.

 

 

 

ХИПОАЛЕРГИЧНОСТ

Всички наши продукти за спално бельо EdenDown са антиалергични.

ü  Непропускащ пълнежа перкал памук: Плътно изтъканата структура на специалния перкал памук, който използваме, предпазва фините пухкави влакна да напускат завивката Ви. Това има две основни предимства: първо, целият пълнеж на завивката Ви ще остане в нея, и второ, плътно изтъканият памук действа като бариера и предотвратява навлизането на прахови акари в завивката.

ü  Отлично почистен пух и пера: Всички видове пълнежи, които предлагаме от пух и пера, се измиват внимателно в съответствие с най-високите европейски норми (1000 мътност). С нашия изключително чист пух ние Ви гарантираме безопасни нощи без алергии!

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ И СУШЕНЕ

ü  Изпиране в перална машина на 40° C до 60 ° C при режим за нежно изпиране.

ü  Изсушаване в сушилня на ниска температура.

ü  Да не се глади и третира с избелващи препарати!

 

 

Обратно към магазина

Хората, които разгледаха този продукт се интересуват и от: