Производител: Възглавници.БГ

Пепеляшка

Цена: 20.00 16.00 BGN
В наличност

Комплект детска възглавница и висококачествена дизайнерска калъфка

Отзиви от клиенти

  • Този продукт все още няма мнения. Бъдете първият, който ще го оцени.

Доставчик : Възглавници.БГ ЕООД

 

Описание на продукта: Възглавница от висококачествен силиконов пух ,облечена в калъфка от ранфорс 100% памук  ,с дизайнерски принт по технологията DTG /direct to garment /.

 

За технологията на печат : При DTG мастилата се нанасят директно върху тъканта на тениски, суитчери, джинси и пуловери. Без трансферна или сублимационна хартия, без сита. Мастилото прониква в нишките и това прави щампата гъвкава, без „гумена“ повърхност и напуквания.Използваните мастила са воднобазирани и покриват стандартите за защита на човешкото здраве и околната среда. Те не съдържат тежки метали, формалдехид и alkyl phenol ethoxyles (АРЕ). Също така изпълняват международните индустриални стандарти и имат GOTSV3 и Oeko-Tex approval. Това ги прави подходящи за печат върху детски и бебешки дрехи.

 

За състава на възглавницита : Силиконовият пух се произвежда от преработени специални силиконизирани влакна, характеризиращи се с мекота, пъргавина, отлична възвращаемост и способност за максимално изпълване на формите. Притежават изключителна мекота. Придават неповторим и дълготраен комфорт.
За изработката на възглавници от силиконов пух се използват екологично чисти и антиалергични материали, които са доказано безвредни.
Силиконовите възглавници възстановяват първоначалната си форма, дори след продължително използване и многократно пране, което гарантира дълготрайно използване на изделието. Допринасят за пълноценният и спокоен сън, намаляват натрупаното напрежение и подпомагат правилното кръвообращение.

 

За състава на калъфката :  Ранфорс е тъкан с матово покритие и гъвкави извивки и се отличава с по-голяма здравина , мекота и по-малка свиваемост спрямо обикновените хасета. Структурата на нишката е усукана, рингова прежда. Ранфорс е с по–голяма гъстота на нишките, по- фино тъкан и устойчив при пране. В състава си е 100% памук, за разлика от хасето, което е възможно да е примес с полиестер.

 

 

Размер 30х40 см .

Обратно към магазина

Хората, които разгледаха този продукт се интересуват и от: